Viktigt att följa föreskrifterna för asbestsaneringar

Att utsättas för asbest kan innebära en rad risker för hälsan, bland annat kan det i värsta fal bidra till livshotande sjukdomar. Att följa arbetsmiljöverkets föreskrifter vid en asbestsanering kan på det viset vara livsviktigt.

Att följa Arbetsmiljöverkets regler för asbestsanering är viktigt.

Läs mer här om de tjänster som vi erbjuder inom asbestsanering i Stockholm

Livsviktiga regler för asbestsanering

I samband med att man sanerar material som innehåller asbest så sprids så kallade asbestfibrer i rummet. Om man andas in dessa med inandningsluften kan det får stora, negativa konsekvenser. Det finns en rad asbestsjukdomar, som bland annat asbestos men också cancer i lungsäcken.

När man utför en asbestsanering i Stockholm eller en annan del av landet så måste man som företag ha tillstånd och följa de föreskrifter som finns hos Arbetsmiljöverket. Att en asbestsanering går till på rätt sätt med rätt rutiner och utförande samt rätt typ av skyddsutrustning är viktigt för att undvika riskerna. Detta gäller både för dem som utför saneringen samt andra som befinner sig i närheten.

Säker asbestsanering i Stockholm

Vi har den rätta kompetensen inom asbestsaneringar och hjälper våra kunder med säkra asbestsaneringar i Stockholm. Ta gärna kontakt för att veta mer samt för din asbestsanering.

Nyhetsarkiv

  • Sanering av eternittak

    Eternit är ett material som är gjort på cement och materialet asbest som var vanligt förekommande i byggmaterial fram till 1982, då det sedan förbjöds.

  • Sanering av eternit 

    När man talar om eternit så talar man oftast kring dess negativa påverkningar.