Tid att boka höstens asbestsanering

Vi är nu snart inne i september månad och hösten är snart här. För att få den hjälp som man vill ha med asbestsanering i Stockholm i höst har nu tiden kommit att boka in sin hjälp.

Det kan vara bra att boka en asbestsanering i Stockholm i god tid.

Läs mer om våra tjänster inom asbestsanering i Stockholm

Asbest finns i mycket material

Asbest kan finnas i många typer av material i ditt hem i Stockholm, exempelvis i fix och fog, golvmattor och isolering samt i tak- och fasadmaterial. I samband med att du ska utföra en renovering i huset är det viktigt att den här typen av material hanteras och saneras på rätt sätt.

Om en asbestsanering utförs utan rätt typ av kunskaper finns det risk för att asbestfibrer sprids med luften. Dessa kan vara farliga att få ned i lungorna. Med anledning v detta ska en asbestsanering i Stockholm ske med rätt kompetens.

Boka asbestsanering i Stockholm

Det kan vara bra att boka in en asbestsanering i Stockholm i god tid. På det viset vet man att man får den hjälp som man vill ha när man hade tänkt att arbetet skulle utföras. Hör gärna av dig till oss för att boka in din hjälp med asbestsanering i Stockholm.

Nyhetsarkiv

 • Det här är en asbestanalys

  I samband med att man ska riva en byggnad eller delar av en byggnad för att kunna renovera så finns det risk för att man utsätts för asbest. Av den anledningen är det viktigt med en inventering i hemmet och att ta hjälp med asbestanalys inför det planerade arbetet.

 • Boka vårens asbestsanering i god tid

  När våren kommer med sina varmare temperaturer och ljusare dagar så kan det rimligen vara många som vill ha hjälp med hantverksarbeten. För att få den hjälp som du vill ha när du har planerat in den så kan det vara bra att boka in vårens asbestsanering i Stockholm redan nu.

 • Viktigt att följa föreskrifterna för asbestsaneringar

  Att utsättas för asbest kan innebära en rad risker för hälsan, bland annat kan det i värsta fal bidra till livshotande sjukdomar. Att följa arbetsmiljöverkets föreskrifter vid en asbestsanering kan på det viset vara livsviktigt.

 • Så mycket kostar asbestsanering

  En fråga som kommer upp i samband med att man behöver ta hjälp med en asbestsanering i Stockholm är vad en asbestsanering egentligen kostar. Kostnaden för att sanera asbest kan skilja sig från fall till fall.