Tid att boka höstens asbestsanering

Vi är nu snart inne i september månad och hösten är snart här. För att få den hjälp som man vill ha med asbestsanering i Stockholm i höst har nu tiden kommit att boka in sin hjälp.

Det kan vara bra att boka en asbestsanering i Stockholm i god tid.

Läs mer om våra tjänster inom asbestsanering i Stockholm

Asbest finns i mycket material

Asbest kan finnas i många typer av material i ditt hem i Stockholm, exempelvis i fix och fog, golvmattor och isolering samt i tak- och fasadmaterial. I samband med att du ska utföra en renovering i huset är det viktigt att den här typen av material hanteras och saneras på rätt sätt.

Om en asbestsanering utförs utan rätt typ av kunskaper finns det risk för att asbestfibrer sprids med luften. Dessa kan vara farliga att få ned i lungorna. Med anledning v detta ska en asbestsanering i Stockholm ske med rätt kompetens.

Boka asbestsanering i Stockholm

Det kan vara bra att boka in en asbestsanering i Stockholm i god tid. På det viset vet man att man får den hjälp som man vill ha när man hade tänkt att arbetet skulle utföras. Hör gärna av dig till oss för att boka in din hjälp med asbestsanering i Stockholm.

Nyhetsarkiv

 • Tid att boka höstens asbestsanering

  Vi är nu snart inne i september månad och hösten är snart här. För att få den hjälp som man vill ha med asbestsanering i Stockholm i höst har nu tiden kommit att boka in sin hjälp.

 • Så går en asbestsanering till

  När du utför en asbestsanering i Stockholm är det viktigt att säkerheten står i fokus. Vid en sanering av asbest används därför särskild säkerhetsutrustning och särskilda rutiner.

 • Asbest finns i många slags material

  Asbest har på grund av sina positiva egenskaper använts i många typer av material längre tillbaka i tiden. Sedan det upptäcktes att asbesten kan vara skadlig för hälsan är den förbjuden i nytt byggnadsmaterial, men fortfarande finns asbest i många typer av material i äldre hus landet över.

 • Sanering av asbest måste utföras säkert

  Vid sanering av asbest finns det mycket som man ska ha i åtanke. Det är ytterst viktigt att saneringen går till på ett vis som är säkert. För företag som ska sanera asbest krävs ett särskilt tillstånd för att säkerställa att arbetet går till på rätt sätt.