Hög tid att boka in sommarens asbestsanering

När våren och sommaren kommer så kan efterfrågan på hjälp med olika typer av hantverksarbeten öka. För att veta att man får den hjälp som man vill ha med en asbestsanering i Stockholm framöver när man önskar det så kan det vara bra att vara ute i god tid med att boka saneringen.

Miramix tar hand om sommarens asbestsanering i Stockholm.

Läs mer också här om våra tjänster inom asbestsanering i Stockholm eller inventering och provtagning av asbest

Asbestsanering kräver rätt kompetens

När man ska riva material i hemmet i Stockholm, till exempel vid en renovering, är det viktigt att man är medveten om materialet innehåller asbest eller inte. Om man ska riva i asbesthaltigt material krävs rätt kunskaper för att rivningen ska vara säker. Som företag behövs ett tillstånd att sanera asbest som säkerställer att saneringen går rätt till. Vi sanerar asbest runt om i Stockholmsområdet och hjälper dig gärna med en säker asbestsanering.

Inventering och asbestsanering i Stockholm

Om du misstänker att du har asbest i hemmet är det första steget en inventering och provtagning av material som möjligen innehåller asbest. Hör gärna av dig för att boka in din inventering och efterföljande asbestsanering i ditt hem i Stockholm.

Nyhetsarkiv

  • Sanering av eternittak

    Eternit är ett material som är gjort på cement och materialet asbest som var vanligt förekommande i byggmaterial fram till 1982, då det sedan förbjöds.

  • Sanering av eternit 

    När man talar om eternit så talar man oftast kring dess negativa påverkningar.