Hög tid att boka in sommarens asbestsanering

När våren och sommaren kommer så kan efterfrågan på hjälp med olika typer av hantverksarbeten öka. För att veta att man får den hjälp som man vill ha med en asbestsanering i Stockholm framöver när man önskar det så kan det vara bra att vara ute i god tid med att boka saneringen.

Miramix tar hand om sommarens asbestsanering i Stockholm.

Läs mer också här om våra tjänster inom asbestsanering i Stockholm eller inventering och provtagning av asbest

Asbestsanering kräver rätt kompetens

När man ska riva material i hemmet i Stockholm, till exempel vid en renovering, är det viktigt att man är medveten om materialet innehåller asbest eller inte. Om man ska riva i asbesthaltigt material krävs rätt kunskaper för att rivningen ska vara säker. Som företag behövs ett tillstånd att sanera asbest som säkerställer att saneringen går rätt till. Vi sanerar asbest runt om i Stockholmsområdet och hjälper dig gärna med en säker asbestsanering.

Inventering och asbestsanering i Stockholm

Om du misstänker att du har asbest i hemmet är det första steget en inventering och provtagning av material som möjligen innehåller asbest. Hör gärna av dig för att boka in din inventering och efterföljande asbestsanering i ditt hem i Stockholm.

Nyhetsarkiv

 • Boka in höstens asbestsanering redan nu!

  Vi är nu inne i slutet av september månad vilket innebär att hösten officiellt är här. För att få den hjälp som man vill ha med asbestsanering i Stockholm i höst är det god tid att redan nu boka in den hjälp du behöver.

 • Att hantera asbestavfall!

  Byggmaterial som innehåller asbest kan damma mikroskopiska asbestpartiklar som kan komma in i kroppen genom inandning. När asbestpartiklar sätter sig lungorna kan detta innebära en stor fara och kan orsaka andningssvårigheter och vissa fall även cancer. Därför är det mycket viktigt att sådant avfall hanteras på rätt sätt.

 • Boka in asbestsanering i god tid!

  Vi är nu inne i mitten av juni månad, vilket innebär att det kan vara god tid att boka in sommarens asbestsanering. Detta för att vara säker på att få den hjälp du behöver - vid den tidpunkt som du vill ha den.

 • Hur vet man om man har asbest i sitt hem?

  Det kan vara svårt att veta med säkerhet om man har asbest i sin bostad, då material och byggprodukter innehållande asbest sällan är korrekt märkta.

 • Säker asbestsanering med Arbetmiljöverkets regler

  Vid en asbestsanering måste säkerheten stå i fokus då det finns stora hälsorisker vid sanering av asbest. För företag som ska sanera asbest krävs ett särskilt tillstånd för att säkerställa att arbetet går till på ett säkert sätt och att avfallet tas om hand korrekt.