Boka vårens asbestsanering i god tid

När våren kommer med sina varmare temperaturer och ljusare dagar så kan det rimligen vara många som vill ha hjälp med hantverksarbeten. För att få den hjälp som du vill ha när du har planerat in den så kan det vara bra att boka in vårens asbestsanering i Stockholm redan nu.

Att boka vårens asbestsanering i Stockholm i tid är en god idé.

Läs mer här om våra tjänster inom asbestsanering i Stockholm

Viktigt med fokus på säkerhet vid asbestsanering

Vid en asbestsanering finns det risker för hälsan och när man väljer en firma att anlita för sin asbestsanering i hemmet i Stockholm gäller det därför att ta hjälp från ett företag som har de rätta kunskaperna. För att få utföra asbestsanering som företag krävs nämligen tillstånd från Arbetsmiljöverket.

Anledningen till riskerna är de asbestfibrer som sprids med luften och som man kan få ned i lungorna. Dessa fibrer kan bland annat leda till att man får asbestos och sedan även lungcancer.

Vi utför asbestsanering i Stockholm

Vi har en gedigen kunskap inom asbestsaneringar och behörighet att sanera material innehållande asbest. Hör gärna av dig för att få mer information samt för att boka in din hjälp med vårens asbestsanering i din fastighet eller bostad i Stockholmsområdet.

Nyhetsarkiv

  • Sanering av eternittak

    Eternit är ett material som är gjort på cement och materialet asbest som var vanligt förekommande i byggmaterial fram till 1982, då det sedan förbjöds.

  • Sanering av eternit 

    När man talar om eternit så talar man oftast kring dess negativa påverkningar.