Boka vårens asbestsanering i god tid

När våren kommer med sina varmare temperaturer och ljusare dagar så kan det rimligen vara många som vill ha hjälp med hantverksarbeten. För att få den hjälp som du vill ha när du har planerat in den så kan det vara bra att boka in vårens asbestsanering i Stockholm redan nu.

Att boka vårens asbestsanering i Stockholm i tid är en god idé.

Läs mer här om våra tjänster inom asbestsanering i Stockholm

Viktigt med fokus på säkerhet vid asbestsanering

Vid en asbestsanering finns det risker för hälsan och när man väljer en firma att anlita för sin asbestsanering i hemmet i Stockholm gäller det därför att ta hjälp från ett företag som har de rätta kunskaperna. För att få utföra asbestsanering som företag krävs nämligen tillstånd från Arbetsmiljöverket.

Anledningen till riskerna är de asbestfibrer som sprids med luften och som man kan få ned i lungorna. Dessa fibrer kan bland annat leda till att man får asbestos och sedan även lungcancer.

Vi utför asbestsanering i Stockholm

Vi har en gedigen kunskap inom asbestsaneringar och behörighet att sanera material innehållande asbest. Hör gärna av dig för att få mer information samt för att boka in din hjälp med vårens asbestsanering i din fastighet eller bostad i Stockholmsområdet.

Nyhetsarkiv

 • Att hantera asbestavfall!

  Byggmaterial som innehåller asbest kan damma mikroskopiska asbestpartiklar som kan komma in i kroppen genom inandning. När asbestpartiklar sätter sig lungorna kan detta innebära en stor fara och kan orsaka andningssvårigheter och vissa fall även cancer. Därför är det mycket viktigt att sådant avfall hanteras på rätt sätt.

 • Boka in asbestsanering i god tid!

  Vi är nu inne i mitten av juni månad, vilket innebär att det kan vara god tid att boka in sommarens asbestsanering. Detta för att vara säker på att få den hjälp du behöver - vid den tidpunkt som du vill ha den.

 • Hur vet man om man har asbest i sitt hem?

  Det kan vara svårt att veta med säkerhet om man har asbest i sin bostad, då material och byggprodukter innehållande asbest sällan är korrekt märkta.

 • Säker asbestsanering med Arbetmiljöverkets regler

  Vid en asbestsanering måste säkerheten stå i fokus då det finns stora hälsorisker vid sanering av asbest. För företag som ska sanera asbest krävs ett särskilt tillstånd för att säkerställa att arbetet går till på ett säkert sätt och att avfallet tas om hand korrekt.

 • Hög tid att boka in sommarens asbestsanering

  När våren och sommaren kommer så kan efterfrågan på hjälp med olika typer av hantverksarbeten öka. För att veta att man får den hjälp som man vill ha med en asbestsanering i Stockholm framöver när man önskar det så kan det vara bra att vara ute i god tid med att boka saneringen.